Post by ealinagutar on Feb 10, 2022 23:22:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити всі хак ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
Втрачено 4 пари швидкісного взуття, намагаючись дістатися до корабля, щоб отримати нові рівні готелю. Спробував зробити знімок екрана без успіху. Досі без допомоги. Видалення гри розчаровано😩 Дякую за подарунок, але дверний чоловік все одно застряг у швидкісних черевиках, і тепер він бігає туди-сюди, втрачаючи ваш час😔 Чи можете ви підмітити гру на наявність помилок і збоїв. Я застряг у готелі 3-го рівня 63. Будь ласка, допоможіть!
Занадто важко грати
Так весело
На третьому рівні неможливо перетнути один рівень без підсилювача. Легкі рівні також важкі, а важкі дуже важкі, і ви можете вгадати дуже важкий!!!!
Це так весело і так круто, що ви повинні грати в неї, будь ласка, завантажте цю гру, і ви також повинні пройти через виклики в цій грі, які веселі
Гра дозволяє заробити вдвічі більше алмазів і грошей, на відміну від інших подібних ігор, мені подобається
Dream Hotel: Permainan hotel, Game simulasi Petualangan vxn
Мені ще потрібно більше часу, щоб дійсно оцінити цю гру.
Єєєєжжж
Спершу ця гра приємна, але я застряг на рівні 62. Дивлюся забагато реклами, але не можу пройти певний рівень через складність, і неможливо перемістити клієнтів у кімнату бажаного кольору, тому що хтось все ще займає це. Поставив би це 5, якби не складність гри
Це хороша гра, але я не можу перейти на інший рівень. Крім того, досить дратує, коли секретарка киває головою, щоб визнати гостей. Щойно я натискаю на гостей, завдання має бути очищено, але замість цього я відчуваю, що натискаю двічі, або воно дає збій. Можу сказати, що вони сповільнили хід співробітників готелю. Тепер їм потрібно набагато більше часу, щоб кудись поїхати. Я думаю, що творці намагаються змусити нас платити більше, щоб зробити їх швидше. Я просто видалю.
Хороша гра. Залежний
Мені сподобалося грати в цю гру. Я міг би пройти рівень, який дає більше щастя
Мені дуже подобається грати в цю гру, але я не можу її завантажити, вона завантажується без перерви, я не знаю чому
ХОРОШІ ІГРИ АБО
Animal Warfare ስልት itca
Музика НЕ залишиться вимкненою. Це дуже проблематично для мого стилю гри.
Люблю гру. Але що дратує, так це те, що він завжди вмикається, навіть коли ви граєте в гру. Мені завжди доводиться відключати звук вручну після перегляду реклами або коли я знову відкриваю гру, що дуже дратує. Але крім того, що я люблю гру
Dream Hotel: Juegos de hotel, Juegos de simulacion Aventura anrd
Це добре, але рівні менші. Будь ласка, зробіть цю гру нескінченною грою
Протягом місяців вони говорили, що там відкриють готель шість, а він досі не відкритий. Smh яка марна трата
Це найкраща гра в моєму телефоні, хоча іноді вона стає зайнятою, але спробуйте, вона вам також сподобається
На початку дуже сподобалася ця гра. Але біля 3-го готелю. Ви розумієте їх, як і більшість інших ігор. Що сумно😥. Єдиний спосіб подолати певні рівні - це якщо ви готові витратити гроші на додаткові кошти. Ще один монгрел.😥🤷♀️💯 напишіть мені, коли ви вирішите стати справжньою чесною грою. Та Та 4 зараз😘
Зрештою видалив гру, тому що мені набридло, що мене цілий день бомбардували сповіщеннями
Можливо, щось добре, як з графікою. Будь ласка, зменште кількість покупок за реальні гроші. Тому що деякі видалить його через це, щоб просто насолоджуватися цим.
У готелі Лос-Анджелеса збій. Клієнти не підходять до стійки, тому ви не можете їх зареєструвати.
Будь ласка, немає реклами, оскільки я не можу встановити це дуже багато, я також не можу цього
Привіт, мені дуже сподобалося б, якби вона дійсно дозволяла мені увійти в гру, тому що вона продовжувала б показувати панель завантаження, але не завантажувалась, тому не дозволяла б мені увійти в гру. Вибачте, але ця гра була жахливою. з досвіду я його відразу видалив.
Чудова гра! Хоча може знадобитися більше персоналу. це трохи важко, коли на 10 рівні працюють лише 2 співробітники. Але в цілому гра чудова!
Коли наступне відкриття готелю? Не можете грати в гру після 80 рівня? КОЛИ?? Скільки часу потрібно, щоб завершити встановлення наступного рівня? Мені доведеться видалити гру
Чудова гра! Рекомендую
Після прийому ще 1 або 3 гостей на фінішний рівень іноді виникає помилка - з'являється повідомлення "Гостей у готелі немає" і гра зупиняється
Мені подобається гра, але я потрапив в інший світ, і гра просто зависла, моє оновлення не з'являлося, коли я натискаю грати. Це не йде, мені довелося видалити і завантажити гру знову, і мені довелося починати спочатку з самого початку, навіть не зберегли прогрес
У новому оновленні вони значно зменшили кількість дорогоцінних каменів, які можна отримати від щоденного перегляду відео... головний приз тепер становить 20 замість 50. Це того не варто.
Це приємна гра, але вона застряє і працює повільно, коли ви виконуєте багатозадачність