Post by ealinagutar on Feb 10, 2022 23:25:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много злата ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
То је веома добра игра, али се мало руши. Један проблем је најгоре што не можете купити оружје за готовину, већ само за злато. Требало би да одмах огласите су 34, биће одличан у готовини
Превише бескорисне валуте и модификација учиниле су забавну игру досадном. И изнад тога игра је веома грешка и чести огласи чине да се игра не може играти.
Најгоре што више не могу ни да играм игру, не пролази кроз екран за учитавање, а када је то урадио, сав мој напредак је обрисан, након тога ме је избацило и вратило се да ме не пушта да играм. Каква је ово болесна шала? Играо сам ову игру на различитим уређајима и сви ми имају проблема, претпостављам да је време да напустим ову игру.
Веома теско се осваја злато!Готово никако.Новац се лако скупља!Треба направити мењацницу ;-)
Најбоља игра икада за све уређаје, па чак и игра мора додати опцију за чување напретка
Занимљива
Одлицно
Дајем јој 3 звездице јер нисам задовољан услугом, иако је то веома лепа игра, нисам задовољан због тога, небројено пута сам покушао да је зауставим да бих направио резервну копију података, чак сам избрисао њена достигнућа у игрању игрица али ипак. 😭
После овог задњег аургирања излази из игре само тако. Пре тога је ишло ко подмазано, да се среди под хитно бре!
Само да су мање цене летелица да могу реално да се прелазе нивои
Игрицу сте зјебали нацисто!! Нисте нормални ВРАТИТЕ ИГУ КАКО СТО ЈЕ БИЛА ДА МОЗЕ ДА СЕ ИГРА СТО СЕ ПРАВИТЕ ЛУДИ
Желео сам да поново покренем свој напредак па сам уклонио податке апликације и уклонио свој налог за Гоогле Плаи игре повезан са Гунсхип Баттле-ом, али уместо од 0, стари подаци се враћају чак и ако сам више пута избрисао податке апликације и Чак сам и деинсталирао апликацију, али стари подаци су још увек ту и веома су досадни као пакао. Надам се да можете да додате опцију у апликацију која може да избрише податке игре или резервне податке тако да играчи могу поново да почну да исправе своје грешке или нешто друго.
Игрица је уреду али непрекидно избацује и ако имате живаца да поновите једну исту стазу 10 пута дајте 5 звездица а ја дајем 1.
Игра је сјајна. Једини проблем је када се сребрни новчић при продаји не приписује на мој налог. Остало је све савршено. Програмер молимо да узмете у обзир и исправите.
Ова утакмица је била одлична на почетку. Дошао сам до Епизоде 6, Део 9, и игра ми је узела сав новац, злато, дијаманте. и поново покренуо целу Епизоду. Превише огласа. После сваке мисије постоји оглас. Не могу ништа да се не појаве огласи. Деинсталирао сам га.
Јако добра и заразна игра,само ми се несвиђа што има пуно доста тешких нивоа...
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Aksyon cciy
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Akció fso
👍👍👌👋
То је добра игра. Али оно што мрзим је то што се можете пријавити само на један налог и ваши подаци се увек чувају тако да не можете да почнете изнова. Још једна ствар, и то је оно због чега сам дао 3 звездице. Злато је веома тешко добити у овоме. Молимо вас да олакшате добијање злата.
сјајне карактеристике. одлична графика одлична игра. Једном када се навикнете, схватићете да постоји много начина да добијете злато и доларе, а да не користите прави новац за куповину.. мораћете да се борите против бојних бродова, матичних бродова, тенкова ,нуклеарне подморнице, куполе, возови и разне врсте хеликоптера.. поред досадних реклама ова игра заслужује више од 5 звездица 🌟 Ох, скоро сам заборавио да можете да играте ову игру ван мреже
одлицна игрица ,али је велики проблем сто без нета ниста непамти и увек ме сваки пут враца на поцетак а са упаљеним нетом ме увек аутоматски враца на нивоу од пре годину дана ,тако да нецу висе да се са глупостима нервирам иде на ДЕЛЕТЕ !
Здраво, играм на Сони кпериа З и знам да је мој телефон моћан за играње без било каквог кашњења, али када је превелика експлозија, имам заостајање и споро време, а то је случај само са Гунсхип битком, молим вас ПОПРАВИТЕ ТО.
Bottle Flip 3D Santai egn
Покушао сам много пута да вас контактирам у вези са проблемом који имам са овом дивном игром. Али одговора нема. Многе игре падају на почетном екрану. Сваки пут када се ово деси. Покушао сам да га поново инсталирам, али није успело. Потребна подршка...
Волим ову игру ...молим вас да направите начин на који играчи могу сакупљати злато и остало ... али углавном злато ...... ако можете да решите овај проблем ...даћу 5 звездица
Волим ову игрицу и једина је коју имам у свом телефону, али сам почео да се осећам као да треба да је деинсталирам јер не могу да купим млазнице јер немам злато и скоро је немогуће добити га за неке или многе кориснике посебно ми који немамо банковни рачун. Требало би да обезбедите догађаје који ће нам дати прилику да имамо злата које ћемо искористити за куповину нових млазњака, комплета и отварање нових епизода
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Aksyon xfb
Заврши прву кампању и после мораш да платиш да би играо даље,иначе је добра игрица
Забавна игра, са разноврсним оружјем. Имао сам проблем са добијањем награде за довршетак мисије, контактирао сам програмера и добио сам награду следећег дана. Одлична подршка играча.
Игра је прилично добра јер имам пуно специјалних летелица као што су бехемотх, блацкмтх, та црна патка и раидер
Добро, али не могу да купим авионе јер немам довољно злата. Добијање злата је теже него икад. Не дајете злато након што обришете 5. епизоду. Покушајте да решите овај проблем. Могао сам дати 5 звездица. Сада не могу да га отворим јер приказује преузимање датотеке.... И престаје да ради. Молим вас, погледајте то.
Добре контроле и глатка графика, али без плаћања, превише је тешко.. Али одлично иначе, мали простор, нема интернета велики плус. Хвала
Није лоша.. 👍
Поклањам 2 звездице због разлога зашто. јер имам неки проблем повезан. Видите, свиђа ми се игра, али ова грешка неће наставити игру. Само останите, реците лоше повезивање. али мој Ви-Фи ради добро. Исправите ову грешку. уживам у овој игри читаве године. Не могу купити хели
Ниста нароцито
Време када преузимам као управо сада, замрзнуло се!! Чак и ако понављам преузимање, не може. Можда је заиста одличан гзме, али се такође замрзне сваки пут!! Поправите ово, дао бих му 5 звездица да се много не смрзава. Иако имам добру везу и нема ништа лоше на мом телефону. Поправите ово. Скидао сам ово изнова и изнова и још увек ништа!! Надам се да се ово неће поновити до следећег ажурирања ове игре