Post by ealinagutar on Feb 10, 2022 23:28:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox token ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
salam ha xa yutub kanalma abune olun Gulbala Refiyev 12
oynadığım ilk 10-luqda yaxşı oyun.
Mən bu oyunu təzədən endirmişəm və köhnə hesabı əldə edə bilmirəm. Hesabı dəyişməyə çalışmışam, lakin o hesaba heç bir məlumat bağlı olmadığımı bildirir və cari oyun məlumatlarını eyni hesaba bağlayanda bu hesaba başqa oyun datasını bağladığınızı bildirir. Həm də bu oyunun nailiyyətini google play oyunlarımda görə bilirəm. Zəhmət olmasa köhnə hesabımı bərpa etməyə kömək edin. İstifadəçi adı Dashing Keer idi.
P2W
Bu, əla oyundur, lakin hücuma məruz qaldıqda krallıq səviyyəmizin aşağı düşməsini bəyənmirəm, üzr istəyirəm, amma düzünü desəm, bunun axmaq bir xüsusiyyət olduğunu düşünürəm, çünki bu, oyunçuların qəzəblənməsinə səbəb olacaq və insanların əylənməsinə mane olacaq. və güclənəcək, çünki böyüməni gecikdirəcək və onları texnologiyada hər şeyi sıfırdan təkrar etməyə məcbur edəcək,
Əyləncəli və balanslı oyuna öyrəşmişik, əminəm ki, pullu qəhrəmanlar daha güclüdür, lakin f2p oyunçusunun şansı var idi və bu, mənim üçün şanslar mənə qarşı olanda, lakin yenə də qazanmaq şansı olanda əyləncəli idi. Amma indi çətin p2w oyunu çevrildi. Hər yeni yeniləmə ilə böyük bəyənməmə..ən yeni əlavə-pulsuz qəhrəmanlar üçün dəri var..amma əvvəlcə mənə pulunu göstər 😥
Niyə oyun bəzi yeni serverdə başlayır!??Sonra mən hər dəfə oyun oynamaq istəyəndə hesabları əl ilə dəyişməliyəm...və bu öküzlər... reklamlarla...rulet və ya gündəlik reklam öküzləri... siz baxırsınız və yenə də əvvəlki kimi dayandıra bilməzsən (yuxarı sağ küncdə x işarəsini basın)...sadəcə tam oyunu bağlamağa məcbur et...bu qədər vaxt və puldan sonra özümü oyundan həqiqətən məyus hiss edirəm...həqiqətən pisdir...təşəkkürlər çox tərtibatçılar... sağol
4.4 üçün deyil Xahiş edirəm 4.4 Ti başlamır
매직 러쉬:히어로즈(Magic Rush: Heroes) 롤플레잉 kdw
Yenilənəndən sonra bu oyun daha çox zədələnir, niyə həmişə yeni serverə qayıdıram və əvvəlcə daxil olmalıyam, amma mən bu zibil oyunundan əvvəl artıq hesaba daxil oluram və səhv hələ də elementi sildikdən sonra heç bir düyməni aradan qaldırmayıb👎👎👎
Hələ 1*, tərtibatçılar o qədər acgözdürlər ki, bu, mütləq oyun qazanmaq üçün ödənişdir, o qədər funksiyalar yalnız yüksək vip üçündür.... Oyuna çoxlu pul xərclədikdən sonra belə, siz oyuna yaxın ola bilməzsiniz. ayda yüzlərlə dollar xərcləyən böyük balinalar, buna görə də YALNIZ vaxtınızı öldürmək və hər zaman oyunun sonunda olmaq istəyirsinizsə, oynamağa xoş gəlmisiniz
Oyun çox ədalətsizdir. Mən 6 ildir ki, hər gün onu oynayıram, amma indi silmək qərarına gəldim. Bu oyunu oynayırsınızsa, çox vaxt itirməyə hazır olun. Müxtəlif texnologiyaları təkmilləşdirə bilmək üçün həftələr boyu bir çox növ resurs toplayırdım. sonra beş dəqiqədən sonra daha yüksək səviyyə iki hesabla mənə hücum etdi və bütün resurslarımı aldı. Hücumdan əvvəl olduğum yerə qayıtmaq üçün həftələr lazım idi. Çox ədalətsiz görünür, ona görə də onu oynamağı dayandırmaq qərarına gəldim.
Bu oyun mənim gündəlik yoldaşım oldu. Bir daha heç vaxt darıxmadım. Bu oyunu strategiya oyun həvəskarlarına çox tövsiyə edirəm. Ona görə də yoxlayın. İndi yükləyin!
Bir çox insanlar pul problemindən şikayətlənir, pul ödəmək və irəliləyiş demək istəyirəm, bu o qədər də yaxşı deyil. Xahiş edirəm bunu düzəldin.. bundan başqa, bu oyun möhtəşəmdir😆
Çox yaxşı oyundur, ondan başqa ki, hətta saxlamaq üçün kifayət qədər pula, böyük məbləğdə pula və qala və resurslarınızı rəqabət etmək və qorumaq üçün ÇOX vaxta ehtiyacınız var.
Mən bu oyunu 5 ildir oynayıram, moonton almamışdan əvvəl bu oyunu oynamaq təcrübəm çox yaxşı idi, amma moonton onu aldığından, o qədər p2w idi, indi bir çox p2w oyunçusu sadəcə arena mükafatına və ya başqa bir şeyə güvənir və buna görə ki, mən o qədər tez yanıram ki, lütfən, bu oyunu daha balanslı edin
Bu oyunların hamısı müəyyən dərəcədə 2 qazanır, amma bunun daha pis olduğunu söyləyirlər. Çoxlu server birləşməsi və yüksək səviyyəli oyunçular zəif serverlərlə qarışır. Müştəri xidməti mövcud deyil. Bilet açdım və onlar nəyisə yoxlayanda səbrli olmağımı deyirdilər və bir neçə gündən sonra bileti bağladılar. Düzünü desəm, imoya girməyə dəyməz. Xərclənən pula peşmanam
Artıq 65 səviyyəsinə çatmışam, oyuna girə bilmirəm. İçəri girməyə çalışanda yüklənir, lakin yükləmə tamamlanmır!!!! Saatlarla gözlədim, amma tamamlanmadı. Zəhmət olmasa, mümkün qədər tez düzəldin.
Müştəri dəstəyi bu oyunda dəhşətlidir. Serverlər 2 aydan sonra ölür, çünki bu oyunda hər şey puldur, pul yoxdur və siz zəif olacaqsınız.
Bu oyun qazanmaq üçün oyundur, düzünü desəm, mən bu oyunu sevirəm, lakin onların pvp rejimləri oyunçuları qazanmaq üçün pul ödəməklə məni öldürür və əfsanəvi qəhrəmanlara malikdir bu oyun sizə qrupdan ən pisini verir və bir müddət sonra oyun cansıxıcı olur yeni heç nə yoxdur bütün yalnız daha axmaq şeylər almaq və onlardan daha güclü almaq üçün oyunçular qazanmaq üçün ödəniş
vaxt itkisi
Ən sevdiyim oyunlardan biri. Ən yaxşı qrafika. Xüsusiyyətlər və rejimlər zəhmlidir. Mən heç vaxt bu cür zəhmli oyunu gözləmirdim
Sadəcə maraqlı oyundur.
kimsə bunun mobil əfsanə oyunlarına bənzədiyini görübmü hhhhhh
Bir az kədərləndim, çünki qəhrəmanları oyatmaq artıq əbədidir və son yeniləmə ilə nədənsə Pulan üçün qazandığım bütün oyanış mahiyyətini itirdim və birinci kvadratdan başlamalı oldum. Nə qədər ki, mən oynamışam, o da aydındır ki, sizə pul ödəməli olmasanız da, qalib gəlməyəcəksiniz. Bütün "hadisələr" o qədər də faydalı deyil, çünki siz istədiyinizi "bəlkə də" əldə etmək üçün həyatınızın qənaətini sərf etməlisiniz. Düşünürəm ki, afk və chill oyunlarını yoxlamağın vaxtıdır.
Bu oyun çoxsaylı qəhrəmanlar və oyunçuya fayda verəcək sonsuz hadisələrlə olduqca heyrətamizdir, mən bunu hər kəsə tövsiyə edirəm ki, 8 aydır ki, hər hansı bir oyunu oynamağa sərf edirəm.
Idle Miner Tycoon: Gold & Cash Simulasyon oguj
Hər şey bu oyuna nə qədər pul xərclədiyinizdən asılıdır!!
Hər mərhələ üçün qrafika və strategiyanı və arena, dava və əla oyunla mübarizə aparmağın digər yollarını sevirəm, ona görə də ona 5 ulduz reytinqi verdim.
Bu oyun sadəcə axmaqdır. Uzun müddət daxil olmadığım üçün Google oyun mərkəzində saxlanılan hesabımı sildilər. Əvvəla, əgər oyun məni maraqlandırmırdısa, niyə onu oyun mərkəzinə saxlayırdım. Oyun silinəcəkdisə onu saxlamağın mahiyyəti nədir? Mən 70+ səviyyəsinə çatdım, pullarımı dataya xərclədim və vaxtımı yalnız onları silmək üçün sərf etdim. İmkanım olsaydı, bu sıfır ulduzu verərdim. Mən çox əsəbləşdim! Heç vaxt oyun təcrübəmdə belə bir şey eşitməmişəm. Sıfır ulduz!!!!!
Amma bilmirəm nəyi ye qaqalar və bacılar😈😈
Tövsiyə edirəm
Magic Rush: Heroes Juegos de rol rxi
Hesabımdakı köhnə oyun məlumatımı ala bilmirəm, niyə? 2015-ci ildən bu oyunu oynayıram😓
Salam, sizdən soruşacağam ki, almaz ala bilmirəm? Btw mən sizin oyununuzu sevirəm mən bu oyunu 3 aydır oynayıram indi dayandıra biləcəyimi düşünmürəm haha
Mən bunu uzun müddət oynadım və bu, həqiqətən də əladır! Qrafiklərin necə hazırlandığını və hər şeyi sevirəm. Hec bir problemi yoxdur.
Oyun zəhmlidir , hekayə əladır , oyun zəhmlidir bəs niyə onu 1 ulduzla oynadım . Səbəb inapp alış problemidir. Mən bir şey alanda deyir ki, poçt mənə tezliklə çatacaq, amma dəfələrlə heç bir məktub almıram. Zəhmət olmasa, parametrləri dəyişdirin, çünki hər hansı bir elementi satın aldığınız zaman onu yalnız və yalnız orada təqdim edin. Dəyişdirsəniz, onu 5 ulduzla qiymətləndirəcəyəm.
5-6 il bu oyunu oynadıqdan sonra düşünürəm ki, "pul hər şeyi alır"😐Əgər bu oyuna pul xərcləməsəniz, zirvəyə qalxmaq həqiqətən çətindir .Bütün yeni əfsanə qəhrəmanları bahadır, zəhmət olmasa bizə endirim edin
Magic Rush: Heroes RPG frju
Magic Rush: Heroes Rollimängud qwfc
Bu mobil əfsanələrə bağlıdır?
Oynadığı kimi bu oyun çox əyləncəlidir və simvollara və ümumi dizayna çox səy sərf etdiyini deyə bilərsiniz. Ancaq onlar davam edən zorakılığı dayandırmaq üçün bir şey etməyənə qədər, serverdə böyük pul xərcləyən siz və ya ən güclü oyunçuların arxasından öpüşməyincə, onların dəhşətli insanlar olduğunu düşünsəniz belə, bu oyun tamamilə kabus olacaq. Mən maksimum səviyyəli oyunçuların oyunçuları hər gün həftələrdən hətta bir aya qədər onlardan 10 səviyyə aşağı yandırdığını gördüm ki, sadəcə onları oyunu tərk etsinlər.
Mən onu sevdim, baxmayaraq ki, eksperiment nöqtələrinin rifillinf vaxtını azaltmalıyam ...