Post by ealinagutar on Feb 10, 2022 23:31:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MultiCraft — Build and Mine! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack za neomejeno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ MultiCraft — Build and Mine! 2022 version ▞▞▞
MultiCraft — Build and Mine! Seiklusmängud zdlw
Sovražim oglase in če se oglasi ne ustavijo, bom to igro enkrat za vselej vzel s telefona
Precej težko ga je uporabljati in mi ni povedal, kako naj igram (tako da ga nimam več), prav tako je zelo zmedeno npr. igra nima nič stvari, vendar ne moreš niti skozi portal, tako da v tej zamenjavi moje obrti za žalostno staro malo igro, za katero pravijo, da se imenuje "multicraft", pravzaprav ni nobenega Netherja, tako da ha za vas, ki imate to Aplikacija. Zavzame tudi veliko prostora za shranjevanje. Svetujem Minecraft, ne pa odvisne ponarejene multicraft.
Igra je dobra, toda zaradi nekaterih napak ali težav se vedno, ko zaženem igro, prikaže modri zaslon in sem jo večkrat znova namestil, vendar se ni začela. Zato prosim popravite.
Je kot minecraft, vendar lahko naredite zemljevide v multicast
Ta igra mi je zelo všeč, vendar želim, da spremenite nekaj. Kostumov res ni veliko in niso tako kul. Vsakih pet minut se pojavi dodatek, vendar to ne pomeni, da mi igra ni všeč in da je dolgočasna. Tako zelo mi je všeč kreativni način, malo mi je všeč način preživetja, ker te ubijejo v načinu preživetja, tako da ja. adijo
Bilo je super. Všeč mi je bilo. Toda po enem mesecu igranja se je začelo motiti. Lahko prenašam oglase, toda zaradi napak sem umrl. Na zadnji tekmi sem bil blizu lave, potem sem igral danes in so se zgodile napake. Padel sem v lavo in umrl. Izgubil sem vse svoje zaklade in orodje!!!! Ponovno sem se pojavil, vendar ga ne morem več pravilno nadzorovati.
Neverjetno z novimi funkcijami, vendar med igranjem igre ne moremo spremeniti načina neverjetno, vendar ni herobina ne stopnic
MultiCraft — Build and Mine! 冒險 syvq
Ta igra je tako kul! Priporočam, da ga prenesete! Vendar imam pri tej igri samo 2 težavi..1. Ne morem se pridružiti strežniku brez wifi ali interneta 2. Hoppers ne delujejo in ni endermana
Igra je tako slaba, polovica strežnikov nima kje graditi, tisti, ki nam dovolijo graditi, imajo kot samo tiste daljne dežele, v katerih lahko gradimo
Čudovito je, da lahko dobesedno počneš vse, kar hočeš, in rudnik ter izdelaš in gradiš. jaz ljubim to igro
Iskreno povedano, igra je smeti absolutna smeti, toliko je groznih hroščev. Nisem mogel izbrisati stvari iz svojega inventarja, ker se je kar naprej preklapljalo, vsakič, ko se poskušam pridružiti igri, piše, da je prišlo do napake, ko ni dobesedno nič narobe, ne zapravljajte prostora ali podatkov o tej igri z buggy zadnjico ni vredno, raje prenesem karkoli drugega kot to glitchy igro. 👎🏼
Všeč mi je ta igra, ki me ohranja ustvarjalnega. Všeč mi je oseba, ki je naredila to igro, ker lahko preidete na ustvarjalni način, jaz pa na kreativni način.
Ta aplikacija je bila zabavna, vendar nisem vedel, kaj naj žal.
Ni zelo dobra. Imel sem wifi na njem je bil precej hiter vsakič, ko sem se poskusil pridružiti strežniku, ne glede na to, kaj sem storil, se mi ni pridružil in bi zrušil igro. Minila je ena ura in večkrat sem poskušal igrati več igralcev. Zamuja in nisem zelo zadovoljen z njim. Kljub temu sem užival v različnih vrstah dreves.
Ta igra je super, samo imam nekaj, prosim, dodajte split control
Gre za napake vsakič, ko se vrnem nanjo in sem pravkar kopiral Minecraft in nimaš niti za narediti majhne hiše. Priporočam, da preneseš Minecraft, veliko boljša je od te moteče igre, da, stane 6 dolarjev, vendar je vredno zate da bi dobil Minecraft in to je butleg Minecraft. Enkrat sem igral Minecraft in to je bila najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, tudi grozna igra, prosim, popravite napake
Odlična igrica v lažnem minecraftu!
Obožujem to igro, vendar grafika ni zelo dobra, res sovražim grafiko
Igra je v redu, vendar bi morali dodati več mobov, in mafije in bloki izgledajo smešno.
bi bilo mogoče narediti veliko boljšega, morda samo jaz, vendar se je kar naprej motilo in mi ni dovolilo, da odložim bloke. Tudi oglasi lahko postanejo nadležni
To je zanič, niti dobro ni, slaba kakovost in grafika, fizika je nora, hoja pod vodo kot bratec, ripoff minecraft in grde preobleke, če bi bila ocena 0 zvezdic, bi to ocenil z veliko debelo 0!!! Nikoli več je ne igrajte, TUDI KO IGRATE TE IGRE, MORATE OMOGOČITI DOVOLJENJE ZA LOKACIJO SVOJIH NAPRAV IZ IGRE, KAKO JE BRO, CMON, ZAKAJ IMAJTE IGRA, KI TEMELJAVA NA DRUGI IGRI, ČE NI VAŠA, ZAKAJ JE slaba
Igram to igro, vendar nenadoma igram to igro, tako da je moj dom pokvarjen, zato prosim, popravite to prosim 😓😓😒🙏🙏
Ta igra je zabavna in če ne želite plačati za rudnik ali vam to ni dovoljeno, lahko resnično igrate to igro, vendar boste morali dodati nekaj stvari, ki jih morate dodati, da dodate portale in obstaja obsidian, tako da ni uporabe drugih obsidianov kot portal, zato dodajte tudi luči in živali, kot so pande, lame, konji in vsi ti dodajo tudi več drstitvenih jajčec in tudi, ko se drstimo v svetu, se le prepričajte, da se drstimo v zeleni deželi, tako da bo bolje, da tudi naše premikanje glave prav tako kot v mincraftu.
Igra je bila izjemna, vendar koši ne delujejo polno
Roller Ball 6 : Bounce Ball 6 Arkády vsv
To je dobra igra, vendar je nekaj hroščev, ki mi sploh niso všeč, kot da se odjavim iz strežnika in ko se znova prijavim, sem mrtev in ko se vrnem na mesto, kjer sem umrl, vse moje stvari ni tam ( prosim popravi to). In preveč je dodatkov, zlasti v singl predvajalniku. Ne bom spremenil ocene ali ocene, če to NI POPRAVLJENO!
Všeč mi je ta igra, imam apple, tako da ne morem dobiti pravega mincrafta, vendar je to tako zabavno, da jo igram ves dan.
Ta igra mi je zelo všeč, ker je brezplačna in vem, da ima oglase, vendar pomaga ostati brezplačna. Igrate jo lahko kjer koli.
to je dobro, vendar so oglasi na poti vsakič, ko zapustim zavihek, da dobim pijačo, oglasi trajajo tako dolgo, da včasih ne morete zapreti oglasov, zato tej igri dajem samo 2 zvezdici, ker so oglasi tako nadležni
Všeč mi je ta igra, vendar ima veliko napak in težko je najti dobra mesta za gradnjo hiš, ker je zemlja grbina. Prav tako je veliko dodatkov in včasih me igra vrže ven. Ampak razen tega je dobra igra in uživam v njej.
Je res dobra, lahko se igrate s prijatelji in družino ter gradite! Najprej sem temu dal oceno 5, vendar je nekaj napak... 1. PREVEČ OGLASOV! Toliko je oglasov, ki mi preprečujejo igranje. 2. Ne morete zgraditi mesta.Poskušal sem zgraditi mesto tako, da sem dobil raven svet s TRAVO in NE SNEGOM! In tudi popolnoma ravna brez lukenj ali česarkoli. 3. Dodajte več živali. Pande, morski psi itd. To je osebno najljubše, vendar obožujem dihurje. Prosil bi, če bi jih dodali tudi vi, vendar jih nimate preveč. Hvala!
Igralo se je, bila je zelo dobra igra, preden je začela brisati moje različice in postavljati posodobitve za vrata povsod: popravljeno je bilo ig, vendar ne morem dobiti nove posodobitve, tako da Posodobitev: dobil sem posodobitev in deluje se ustavljal in zrušil do točke, ko mislim, da bosta moj svet in trdo delo izginila, popravite!!!
PROSIMO, DODAJTE VEČ HRANA IN BLOKOV IN IZGLEDA KOT DRUGANJE 0/od /10
Minecraft Ripoff. Ali moram povedati več? To je posledica uspeha Minecrafta in gnusi se mi, ko ljudje ne morejo ustvariti izvirne vsebine. Tako očitno je očitno, da gre za klon Minecrafta. Ne pravim, da morate igrati pravi Minecraft ali pa je igra zanič, ampak pravim, da bi bilo bolje, da bi bila to edinstvena 3D igra peskovnika. 1 zvezdica. Ne spreminjanje ocene.
Samo popolna kopija Minecrafta, vendar grozna različica
Zdaj o know poslala še eno oceno te igre Rekel sem, da je vse to dobra igra in bleh bleh bleh. Ampak ne izgubljajte časa s količino adddssssssssss
Všeč mi je igra in vse stvari, toda kako lahko gremo v crafting mod
Je dobro, vendar se ne morem povezati s spletnimi igrami
Cool igra bc lahko jahate konja in lahko posvojite hišnega ljubljenčka Amy, ki ga želite
To sem igral že prej, vendar je bilo res čudno, všeč mi je prava različica Minecrafta, vendar je žalostna stvar pri Minecraftu, za to moraš plačati denar. Ampak to sem igral samo doma, ne nikjer, kot sem zdaj. Hikoto Mislim, da se tako črkuje v bližini gora s hudimi nevihtami, oprostite za veliko podrobnosti, ampak ja.
Ta igra je skoraj popolna replika minecrafta, čeprav boste morda morali narediti meni z nastavitvami v igri bolj očiten in imam pritožbo glede mehanike modrega kamna, ali jo lahko naredite kot minecraft, ker ne dela tega, kar želim večino časa, pls?
Ta igra je zelo kul, vendar prosim, dodajte več pohištva in predmetov, podobnih minecraftu, ter dodajte tudi dimenzije, kot je spodnji del, konec in dodajte strukture, podobne minecraft, in dve težavi, ko grem v način za več igralcev in jo zaženem, piše stvari, kot so "neveljavna" uporabniško ime" in "neveljavno geslo" in včasih se gostiteljski strežnik naloži večno, zato popravite te napake in dodajte vse te funkcije, prosim v redu adijo